Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hela Vuotovahti TALO [4579461]

Hinta:1 039.00 €
  • Tuotemerkki: Hela
  • Tuotenumero: 4579461 
  • Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
  • Rahti 9,90 € (kotiovelle)
  • Ilmainen nouto, ei piilokuluja.

Lisätietoja: LINKKI

Lisätietoja2: LINKKI

Vuotovahti Talo on täydellinen järjestelmä joka minimoi kiinteistön vesivahinkoriskin. Havaitsee, katkaisee ja hälyttää vuodon sattuessa. 

Vesijärjestelmän automaattinen vuodonvalvonta. 
Löytää vuotavat vesikalusteet ja säästää siten vesilaskuissa. 
Hälyttää jäätymisvaaratilanteessa. 
Helppo veden katkaisu kun poistut kotoa. 
Langaton asennus. 

Keskusyksikkö Talo: Keskusyksikkö ohjaa järjestelmän vesiyksikköä (venttiili + paine-anturiyhdistelmää). Sijoitetaan vesiyksikön läheisyyteen. Keskusyksiköstä voi sulkea ja avata vedentulon, muuttaa järjestelmän asetuksia, tarkastaa vedenpaineen ja saada tietoa vesijärjestelmän tilasta. Keskusyksikkö kytketään virtajohdolla sähköpistokkeeseen. 

Vesiyksikkö: DN20, ¾" sisäkierre, materiaali sinkinkadon kestävää erikoismessinkiä, STF-Tyyppihyväksytty. 
Vuotovahdin vesiyksikkö asennetaan välittömästi vesimittarin kiinteistön puolelle, takaventtiilin jälkeen. Se sulkee tai avaa koko kiinteistön vedentulon sähköisesti aina tarvittaessa. Paineanturi mittaa painetta vesijärjestelmässä ja havaitsee mahdollisen vesivuodosta kertovan paineenlaskun. 

Etäyksikkö: Sijoitetaan ulko-ovelle. Langattoman etäyksikön avulla suljetaan ja avataan vedentulo talossa. Voit valita myös viivästetyn vedenkatkaisun – esim. astianpesukoneen jäädessä käymään kotoa lähdettäessä. Paristokäyttöinen. 

Vesianturit: Anturit sijoitetaan paikkoihin, joihin vesi saattaa kerääntyä mahdollisen vuodon yhteydessä. Anturisarjan mukana toimitetaan kolme (3) anturia. Anturien ohjausyksikkö lähettää langattomasti tiedon keskus-/vesiyksikköön pienimmänkin vuodon yhteydessä. Anturt myös tarkkailevat ympäristön lämpötilaa ja hälyttävät, jos lämpötila laskee alle +5 asteen. Paristokäyttöinen.

Tuotenumero: 4579461

Toimittajan tuotenumero: 239005

EAN koodi: 6415845794610

Materiaaliluokka P13711