Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Korvausilmaventtiili 638052 Fresh TL80F-dBS [8823525]



Hinta:43.90 €
  • Tuotemerkki: Fresh
  • Tuotenumero: LVI-8823525
  • Toimitusaika: n. 1-5 arkipäivää.
  • Rahti: 9,90 € 
  • Ilmainen nouto, ei piilokuluja.

Lisätietoja: LINKKI

TL80F dBs korvausilmaventtiilissä on edistyksellinen puhalluskuvio, jonka ansiosta vedon tunnetta ei muodostu. Lisävarusteena siihen on saatavissa EU8-suodatusluokan Flimmer Filter -allergiasuodatin, joka merkitsee entistä tehokkaampaa suodatusta ja pidempää vaihtoväliä. Asettaaksesi FlimmerFilterin, poista äänenvaimennuskanavan toisesta päästä valmiiksi leikattu pala sisärenkaan vaahtomuovia. TL-F -venttiilisarja on suunniteltu käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa. Seinäventtiili erittäin miellyttävällä puhalluskuviolla, joka soveltuu hyvin myös lattialämmityksen kanssa. Myyntipakkaukseen kuuluu sisäventtiili vakiosuodattimella ja kondenssieristeillä, äänieristetty läpivientiputki, putkiyhteet ja ulkosäleikkö. Äänenvaimennuskanavan sisä-/ulkohalkaisija on 81/124 mm, pituus 360 mm. Materiaali on solumuovia, helppo leikata veitsellä oikeaan mittaan. Sisäventtiili ja ulkosäleikkö kiinnittyvät suoraan sisä- ja ulkoyhteisiin.
Sisäventtiilissä on kondensaatiolta suojaava rakenne, vakiosuodatin ja portaaton ilmavirran säädin, joka sijaitsee sisäventtiilin alaosassa kannen alla. Puhalluskuvio on tarkkaan kehitelty soveltumaan myös lattialämmityksen kanssa. Ilma ohjautuu ylös ja sivuille, jolloin sisään tulevan raittiin ilman sekoittuminen huoneilmaan on erittäin tehokasta. Jo 20 cm:n päässä venttiilistä kylmä ulkoilma on saavuttanut miellyttävän lämpötilan.
Venttiili on tarkoitettu asennettavaksi makuu- tai olohuoneeseen. Suositeltava sijainti on korkealla seinässä ja mikäli asunnossa on lämpöpatteri niin sijoitus mieluiten patterin yläpuolelle. Näin saavutetaan miellyttävin ilman virtaus huoneeseen. Fresh TL80F dBs soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa ainutlaatuisen puhalluskuvionsa ansiosta. Varmistaakseen hyvän ilmanlaadun ja -virtauksen tulee suodatin vaihtaa/puhdistaa 1-2 kertaa vuodessa. Vakiosuodattimen voi pestä laimeassa pesuvedessä. Siitepölysuodatin ja FlimmerFilter-allergiasuodatin vaihdetaan uuteen. Suodattimet löytyvät sisäventtiilin kannen alta, joka lähtee irti vetämällä kohtisuoraan pois rungosta.

Tuotenumero: 8823525

Toimittajan tuotenumero: 638052

EAN koodi: 7318116380521

Materiaaliluokka I8821A

Tekniset tiedot

  • Tuotemerkki: Fresh
  • Pakkauskoot: 1 KPL/1 KPL/15 KPL
  • Väri: valkoinen
  • Rei’ittäminen: 125 mm
  • Materiaali: muovi