Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Uponor Aqua PLUS Vuotovahti kahdella (2) ventiilillä [4579551]

Hinta:1 189.00 €
  • Tuotemerkki: Uponor
  • 'Tuotenumero:  4579551 
  • Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää.
  • Rahti 9,90 € (kotiovelle)
  • Ilmainen nouto, ei piilokuluja

Lisätietoja: LINKKI

Uponor Aqua PLUS Vuotovahti valvoo puolestasi 

Uusi Uponor Aqua PLUS Vuotovahti tuo lisäturvallisuutta asukkaille. Aqua PLUS Vuotovahti viimeistelee käyttövesiputkiston remontin ja uudet käyttövesiasennukset. Vuotovahdilla varmistetaan ettei vuotovahinkoja pääse syntymään riskialttiisiin paikkoihin kuten pyykin- ja astianpesukoneiden alle. Tällaisiin paikkoihin voidaan asentaa langattomat anturit, jotka reagoivat välittömästi havaitessaan kosteutta. Ohjauspaneelille lähetetty signaali sulkee järjestelmän magneettiventtiilit automaattisesti ja katkaisee vedentulon. Vuotovahdilla voidaan estää näin mahdollisia vesivahinkoja. 

Vuotovahti on talonvahti 
Käyttövesiremontin toteuttaminen poistaa riskin rakenteiden sisäisistä vuodoista pitkäksi aikaa. 
- Käyttövesiputkien laskennallinen käyttöikä on noin 30-40 vuotta. Käyttövesiremontilla poistetaan riski rakenteiden sisäisistä vuodoista. Riskialttiissa paikoissa kuten pyykin- tai astianpesukoneen alla tapahtuvat vuodot voivat ilmetä remonteista riippumatta. Mahdollinen vuoto voi syntyä tuloputkesta (vesijohto) tai poistoletkusta. Anturien avulla voidaan havaita mahdollinen vuoto ongelmasta riippumatta. Uponor Aqua PLUS Vuotovahti tuo lisäturvaa ja on tällöin oikea ratkaisu, Uponorin tuoteryhmäpäällikkö Marko Haljoki kertoo. 

Koti tyhjänä – veden tulo suljettu 
Kun koti jää tyhjilleen voidaan venttiilit sulkea käyttöpaneelista nappia painamalla. Riski vesivahingoista on poissa silloin, kun talon asukkaatkin ovat poissa. Valittavissa on myös viivästetty venttiilien sulku, jos esimerkiksi astian- tai pyykinpesukone pitää jättää pyörimään kodista poistuttaessa. 

Järjestelmä on helppo ottaa käyttöön 
Järjestelmään kuuluu käyttöpaneeli, langattomat anturit, magneettiventtiilit ja kytkentäyksikkö. Ammattilainen suorittaa asennuksen helposti käyttövesiasennuksen tai -remontin yhteydessä. Järjestelmä voidaan asentaa yhdellä magneettiventtiilillä vesimittarin jälkeen tai kahdella magneettiventtiilillä, jolloin kylmä- ja lämminvesijakotukeille on omat venttiilinsä. Asennuksen jälkeen anturit linkitetään käyttöpaneelin kanssa ja järjestelmä on toimintakunnossa.

Tuotenumero: 4579551

EAN koodi: 7321500056636

Materiaaliluokka P13710