Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hela Vuotovahti Mökki [4579463]

Hinta:859.00 €
  • Tuotemerkki: Hela
  • Tuotenumero: 4579463 
  • Toimitusaika: n. 1-5 arkipäivää
  • Rahti 9,90 € (kotiovelle)
  • Ilmainen nouto, ei piilokuluja.

Lisätietoja: LINKKI

Vuotovahti Mökki on erityisesti suunniteltu kesä- ja muihin vapaa-ajanasuntoihin. Järjestelmä on hieman yksinkertaisempi kuin omakotitaloihin tarkoitettu Talo-järjestelmä. 

Helppo vedenkatkaisu, kun poistut kotoa. 
Vesijärjestelmän automaattinen vuodonvalvonta. 
Havaitsee, katkaisee ja hälyttää vuodon sattuessa, esimerkiksi astian- tai pyykinpesukoneen alla. 
Valvoo lämpötilaa ja hälyttää jäätymisvaarasta. 
Löytää vuotavat hanat ja muut vesipisteet ja säästää siten vesilaskussa. 

Keskusyksikkö Radio: Sijoitetaan päävesijohdon ja vesiyksikön lähelle. Yksikkö ohjaa vesiyksikköä ja hälyttää, jos anturit havaitsevat vesivuodon. Veden voi myös katkaista ja avata manuaalisesti keskusyksikön OFF- ja ON-painikkeista. Keskusyksikkö kytketään virtajohdolla sähköpistokkeeseen. 

Vesiyksikkö: Asennetaan päävesijohtoon vesimittarin jälkeen ja sitä ohjataan keskusyksiköstä. Vesiyksikkö voidaan myös avata ja sulkea manuaalisesti esim. sähkökatkon aikana. Vesiyksikkö on liitetty johdolla keskusyksikköön. 

Vesianturit (3 kpl): Sijoitetaan keittiön allaskaappiin tai vesipisteen alle vesitiiviille pinnalle. Vuotohavainnon yhteydessä anturit ilmoittavat keskusyksikköön, joka sulkee vedentulon. Anturien ja keskusyksikön yhteys on langaton. Paristokäyttöinen. 

Etäkytkin: Asennetaan esim. mökin ulko-ovelle. Etäkytkimestä suljetaan ja avtaan vedentulo langattomasti. Myös viivästetty OFF-toiminto, tehdasasetus 2 tuntia. Paristokäyttöinen.

Tuotenumero: 4579463

Toimittajan tuotenumero: 239015

EAN koodi: 6415845794634

Materiaaliluokka P13711