Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Grana Euroleon Rosteri keittiöhana [10138]

Hinta:96.50 €128.00 €
  • Tuotemerkki: Grana
  • Tuotenumero: LVI-10138
  • Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää.
  • Rahti: 9,90 € (kotiovelle)
  • Huom! Tämä tuote ei ole noudettavissa.

Euroleon rosteri keittiöhana

Euroleonissa on perusvarmaa muotoilua. Euroleon tuoteperheessä on kiinnitetty huomiota erityisesti käytännöllisyyteen. Euroleon tuoteperheestä kuuluvat myös suihkusekoittaja ja pesuallashanat kylpyhuoneeseen. Hanalla on viiden vuoden takuu.

Hanan ominaisuudet ja tuotetietoa:
EcoClick: on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. Jos tarvitset paljon vettä, EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua. Myös lasten ja ikääntyneiden on helppo käyttää EcoClick-hanaa.
FlexPex-putket: ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putket ovat taipuisia ja siksi helppoja käsitellä. FlexPex-putket ovat myös 15cm pidemmät, kuin normaali totuttu pituus, kalliita liitospaloja ei siis tarvita. Asennuksesta vaivattoman tekee myös putkien värikoodaus. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt.
FastFix-pikakiinnitys: mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta.
Väri: Rosteri
Astianpesukoneliitäntä: Ei
Tuotenumero: 10138

Mitat:
Korkeus: 20 cm

Takuu:
Hanalla on viiden vuoden takuu

  • Huom! Tämä tuote ei ole noudettavissa.