Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lämminvesivaraaja NIBE ES 500 l [5271036]

Hinta:1 689.00 €2 035.00 €
  • Tuotemerkki: Nibe
  • Tuotenumero: LVI-5271036
  • Toimitusaika: n. 1-5 arkipäivää.
  • Rahti 9,90 €
  • Ilmainen nouto, ei piilokuluja.
Lämminvesivaraaja esimerkiksi omakoti- sekä rivitaloihin, teollisuustiloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Lämminvesivaraajissa on teräksinen vesisäiliö, joka sisältää kuparisen (ES) tai RST (EL) korroosiosuojauksen.
Vesisäiliö on eristetty hyvin lämpöä eristävällä, freonittomalla ja saumattomasti muotovaletulla polyuretaanivaahdolla. NIBE ES asennetaan pysty- ja NIBE EL vaaka-asentoon. NIBE EL varaaja asennetaan mukana toimitetulle alustalle. NIBE ES lämminvesivaraajat on varustettu tyhjennys- ja varoventtiilillä. Kylmävesipuolelle on voimassa olevien määräysten mukaisesti asennettava myös takaisku-, sulku- ja alipaineventtiili. NIBE EL varaajassa on varo-, takaisku-, sulku-, tyhjennys- ja sekoitusventtiili. Asennettaessa on kytkentäkotelon etupuolelle jätettävä riittävästi vapaata tilaa (n. 410 mm) mahdollista varaajan huoltoa ja sisäpuolista tarkastusta varten.
Lämminvesivaraajat on varustettu riviliittimillä virtakaapelin liitäntää varten. NIBE ES- ja EL-mallien vakioteho on 3 kW, mutta ne ovat saatavana myös 6 kW:n tehoisina. Haluttaessa varaajat voidaan liittää 230 voltin 1-vaiheverkkoon, mutta varaajan enimmäisteho on tällöin 1,0 kW (ES) ja 2,0 kW (EL). NIBE ES 500 toimitetaan ainoastaan 6 kW:n tehoisena. Lämminvesivaraajat on varustettu halkaisijaltaan 80 mm:n liitäntäaukkoon asennetulla laipallisella ruostumattomalla sähkövastuksella, joka on helppo irrottaa esim. vesisäiliön sisäpuolista tarkastusta ja puhdistusta varten. Termostaatti on säädettävissä 80 °C:een saakka. Varaajan säiliön rakennepaine on 10 bar (1,0 MPa).