Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Liesituuletin Lapetek Jona Slim 60 seinälle musta [57003]



Hinta:435.00 €
  • Tuotemerkki: Lapetek
  • Tuotenumero: 57003
  • Toimitusaika: n. 1-5 arkipäivää
  • Rahti 9,90 € (kotiovelle)
  • Ilmainen nouto, ei piilokuluja.

Lisätietoja: LINKKI

JONA SLIM – uudistunut suosikkimalli omalla moottorilla
Suosittu Jona Slim -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän keittiöilmeen seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan ja erityisesti normaaliteholla äänitaso on miellyttävän hiljainen. Liesituulettimen valaisimien tehoa on lisätty ja ne on siirretty kuvun takareunaan. Vastaavasti imualue ylettyy nyt etureunaan saakka, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaammin tuulettimeen.

Helppokäyttöinen taustavalaistu Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat LED-valot ja helposti puhdistettavat rasva- ja aktiivihiilisuodattimet tekevät tuulettimen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita ekologisen ja pestävän Long Life-suodattimen.
JONA SLIM -malleja on saatavissa sekä seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina sekä 90 cm leveänä saarekemallina.

Käyttöominaisuudet
Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Kaikki toiminnot ovat loogisia ja helposti käytettäviä. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.
Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asentaminen
Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Tuulettimen seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Tuulettimen mukaan on myös lisätty aktiivihiilikäytössä ilman ohjausta parantava ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan.
Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla JONA SLIM voidaan asentaa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi: 57003
Ilmanvaihtojärjestelmä Oma moottori
Kuvun väri Musta
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen 208 - 265 cm
Jatkohormin kanssa 255 - 302 cm
Aktiivihiilen kanssa 218 - 265 cm
Kuvun leveys 60 cm
Energialuokka B
Linkkejä ja ladattavia tiedostoja
Asennus- ja käyttöohje
Huolto-ohje

EAN-koodi: 6438399003878
Minimi asennuskorkeus 55 cm sähköliedelle
Minimi asennuskorkeus 65 cm kaasuliedelle
Valojen tyyppi LED
Hormiliitoksen halkaisija 150 / 125 mm
Hormiliitoksen halkaisija 125 mm
Rasvasuodatin Pestävä metalli
Takaiskuventtiili Sisältyy toimitukseen
Paino kg (ilman pakkausta)
Max. imuteho 395 m3/h (intensiivi 640 m3/h)
Max. äänitaso 61 dB(A) (intensiivi 70 dB(A))
Valaistus 2 x 3 W / (6000 K)
Kytkintoiminnot Taustavalaistu Soft touch -näppäimistö
- valot päälle / pois
- perusnopeudet 1-3 (numeronäyttö kertoo valitun nopeuden)
- intensiivitoiminto (5 min)
- ajastettu sulkeminen (10 - 90 min)