Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Liesituuletin Lapetek Texaline 60 seinälle valkoinen [57031]



Hinta:439.99 €
  • Tuotemerkki: Lapetek
  • Tuotenumero: 57031
  • Toimitusaika: n. 3-5 arkipäivää
  • Rahti 9,90 € (kotiovelle)
  • Ilmainen nouto, ei piilokuluja.

Lisätietoja: LINKKI

TEXALINE – uudistunut suosikkimalli omalla moottorilla

Suosittu Texaline -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Country-tyylinen linjakas malli sopii kauniisti modernimpaan sileään keittiöovityyliin kuin perinteisen kehysoven seuraksi. Liesituuletinmallin ilmettä on uudistettu ja kevennetty etupaneelin ohuemmalla muotoilulla ja huomaamattomalla ilmeellä.
Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan ja erityisesti normaaliteholla äänitaso on miellyttävän hiljainen. Liesituulettimen valaisimien tehoa on lisätty ja ne on siirretty kuvun takareunaan. Vastaavasti imualue ylettyy nyt etureunaan saakka, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaammin tuulettimeen.
Helppokäyttöinen Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat LED-valot ja helposti puhdistettavat rasva- ja aktiivihiilisuodattimet tekevät tuulettimen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita ekologisen ja pestävän Long Life-suodattimen.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Kaikki toiminnot ovat loogisia ja helposti käytettäviä. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.
Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asennus

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Tuulettimen seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Tuulettimen mukaan on myös lisätty aktiivihiilikäytössä ilman ohjausta parantava ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan.
Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla TEXALINE voidaan asentaa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi: 57031
Ilmanvaihtojärjestelmä Oma moottori
Kuvun väri Valkoinen
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen 214 - 270 cm
Jatkohormin kanssa 260 - 307 cm
Aktiivihiilen kanssa 223 - 307 cm
Kuvun leveys 60 cm
Energialuokka B

EAN-koodi:
Minimi asennuskorkeus 55 cm sähköliedelle
Minimi asennuskorkeus 65 cm kaasuliedelle
Valojen tyyppi LED
Hormiliitoksen halkaisija 150 / 125 mm
Rasvasuodatin Pestävä metalli
Takaiskuventtiili Sisältyy toimitukseen
Takuu kk 24
Paino kg (ilman pakkausta)
Max. imuteho 395 m3/h (intensiivi 640 m3/h)
Max. äänitaso 61 dB(A) (intensiivi 70 dB(A))
Valaistus 2 x 3 W
Kytkintoiminnot Taustavalaistu Soft touch -näppäimistö
- valot päälle / pois
- perusnopeudet 1-3 (numeronäyttö kertoo valitun nopeuden)
- intensiivitoiminto (5 min)
- ajastettu sulkeminen (10 - 90 min)