Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

REJ DESIGN VESIKIERTOINEN PYYHEKUIVAIN BT BAMBOO DUO 2 (VALKOINEN) [5488775]

Hinta:259.00 €334.00 €
  • Tuotemerkki: Rej Design
  • Tuotenumero: LVI-5488775
  • Toimitusaika: n. 1-5 arkipäivää.
  • Toimituskulut: 9,90 €
  • Ilmainen nouto, ei piilokuluja.

Vesitoiminen valkoinen Rej Design BT Bamboo Duo 2 -pyyhekuivain soveltuu asennettavaksi sekä käyttövesi- että lämmitysjärjestelmään. Kuivain voidaan asentaa joko pinta- tai uppoasennuksena. Vesiliittimet eivät sisälly toimituspakettiin, koska asennustapa riippuu asennuskohteesta. 

Kotimaiset, korkealaatuiset Rej Design –kuivaustelineet soveltuvat sekä uudis- että korjausrakentamiskohteisiin. Teline tuo lisäkuivaustilaa ja mukavuutta mm. kylpy-, puku-, kodinhoito-, eteis- ja harraste- tiloihin. Laadukas, muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta.

Tekniset tiedot
Pintakäsittely valkoinen
LVI-numero: 5488775
Vaakaputkien lkm: 2
Laskennallinen teho W, käyttövesi +65/55/22°C: 56 W
Kokonaisleveys (mm): 630
Kokonaiskorkeus (mm): 355
Kokonaisetäisyys seinästä (mm): 104
Kytkentäväli ulosottojen keskeltä keskelle (mm): 500
Kytkentätapa: alakytkentä (alajaloista)
Soveltuvuus: käyttövesi/lämmitysjärjestelmä
Lisävarusteet: Suunnittelija Yrjö Turkka

Vesitoimisten kuivaimien mukana tulee asennusohje, tarvikepussi, joka sisältää kiinnityslaipat (tai ne ovat valmiiksi jo kuivaimeen kiinnitettyinä), ilmaruuvin, fibertiivisteet, kiinnitysruuvit sekä nailontulpat. Asennukseen tarvittavat venttiilit ja liittimet eivät sisälly toimitukseen. Rej Design – kuivaimet on mitoitettu Oraksen asennusliittimien mukaan (45 mm).

Rej Design kuivaimet valmistetaan Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella, valmistusmateriaalina on kupari ja LVI-laadun messinki. Kupari on kestävä, 100% kierrätettävä, ekologinen ja hygieeninen materiaali, josta on hyvät käyttökokemukset yli 100 vuoden ajalta käyttövesiputkistoissa. Kuparin lämmönjohtavuus on erinomainen.