Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

REJ DESIGN VESIKIERTOINEN PYYHEKUIVAIN BTH LARGO 60404 (VALKOINEN) [5488243]

Hinta:368.00 €501.00 €
  • Tuotemerkki: Rej Design
  • Tuotenumero: LVI-5488243
  • Toimitusaika: n. 1-5 arkipäivää.
  • Toimituskulut: 9,90 €
  • Ilmainen nouto, ei piilokuluja.

Vesitoiminen valkoinen Rej Design BTH Largo 60404 -pyyhekuivain soveltuu asennettavaksi sekä käyttövesi- että lämmitysjärjestelmään. Kuivain voidaan asentaa joko pinta- tai uppoasennuksena. Vesiliittimet eivät sisälly toimituspakettiin, koska asennustapa riippuu asennuskohteesta. Kuivaimeen soveltuvat Oras-liittimet valittavissa lisävalintana.

Kotimaiset, korkealaatuiset Rej Design –kuivaustelineet soveltuvat sekä uudis- että korjausrakentamiskohteisiin. Teline tuo lisäkuivaustilaa ja mukavuutta mm. kylpy-, puku-, kodinhoito-, eteis- ja harraste- tiloihin. Laadukas, muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta.

Tekniset tiedot
Pintakäsittely valkoinen
LVI-numero: 5488243
Vaakaputkien lkm: 4
Laskennallinen teho W, käyttövesi +65/55/22°C: 93 W
Kokonaisleveys (mm): 670
Kokonaiskorkeus (mm): 400
Kokonaisetäisyys seinästä (mm): 99
Kytkentäväli ulosottojen keskeltä keskelle (mm): 200
Kytkentätapa: sivukytkentä
Soveltuvuus: käyttövesi/lämmitysjärjestelmä
Lisätietoja: Kytkentä sivusta, vasemmalta tai oikealta puolelta. Kuivaimessa on kaksi ilmausruuvia.

Vesitoimisten kuivaimien mukana tulee asennusohje, tarvikepussi, joka sisältää kiinnityslaipat (tai ne ovat valmiiksi jo kuivaimeen kiinnitettyinä), ilmaruuvin, fibertiivisteet, kiinnitysruuvit sekä nailontulpat. Asennukseen tarvittavat venttiilit ja liittimet eivät sisälly toimitukseen. Rej Design – kuivaimet on mitoitettu Oraksen asennusliittimien mukaan (45 mm).

Rej Design kuivaimet valmistetaan Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella, valmistusmateriaalina on kupari ja LVI-laadun messinki. Kupari on kestävä, 100% kierrätettävä, ekologinen ja hygieeninen materiaali, josta on hyvät käyttökokemukset yli 100 vuoden ajalta käyttövesiputkistoissa. Kuparin lämmönjohtavuus on erinomainen.